LIP systemische workshop

Workshopdag LIP Opstellingen
Levens Integratie Proces (LIP)

Wilfried Nelles (bekende Duitse opsteller) is de grondlegger van deze structuuropstelling.

Hij beschrijft in zijn boek (Het leven kent geen weg terug) de 7 levensfases van de mens (ongeboren kind, kindertijd, jeugd, volwassen, oudere volwassene, oud en de dood) en maakt hierin o.a. de koppeling naar de bewustwording van de mensheid.

LIP (levens integratie proces) Opstellingen zijn een fantastische manier om jezelf te omarmen zoals je nu bent.
Tijdens deze opstelling ontmoet je vanuit je huidige leven verschillende levensfasen: ‘jij in de baarmoeder’, ‘jij als jong kind’ en ‘jij als puber’. Je krijgt de unieke kans om deze levensfasen te integreren in jezelf en dat te belichten wat nog wat aandacht behoeft.

Deze manier van (structuur) opstelling is een prachtige methode om op zielsniveau onszelf helemaal te erkennen en te omarmen.

We werken in relatief kleine groepen (6-8 personen) wat zorgt voor een geborgen en veilige sfeer. Voorafgaand aan de dag vertel ik iets over de theorie en uiteraard krijg je hiervan een handout mee naar huis.

Persoonlijk vind ik dit een hele krachtige manier van opstellen omdat je op veel niveaus tegelijk kunt werken en je niet gehinderd wordt door veel informatie over feitelijke gebeurtenissen.

Voor wie:
Deze workshop is bij uitstek geschikt voor iedereen die zichzelf volledig wil kunnen zien en omarmen in alle levensfases.

Praktische Informatie:
Investering: € 115,00
Tijden: 10.00 tot 16.30 uur
Inclusief: Koffie, Thee en water en lunch
Waar: Dorpsstraat 6, Vorden
Wanneer: 26 augustus
21 oktober

licht trio